International Grow Worldmap white

Markttoetreding

Overweegt u om in het buitenland uit te breiden? Een goede analyse en een zorgvuldige uitvoering is doorslaggevend om een project te laten maken of te kraken. U krijgt te maken met een andere doelgroep, cultuur, concurrenten, overheid en infrastructuur. Wij identificeren en analyseren deze punten grondig om uw kansen, bedreigingen, sterktes en zwaktes in kaart te brengen. Heeft u besloten om deze kans aan te gaan? Dan faciliteren wij ondersteuning bij het betreden van deze markt met:

Het onderzoeken, creëren, adviseren en uitvoeren van strategieën.

U wilt uw product of dienst in het buitenland laten verkopen en zoekt u hiervoor partners of distributeurs? Wij ondersteunen u bij het vinden van de gewenste business partners zoals agenten, distributeurs, strategische allianties, etc.

Vestigingslocatie, opbouw, voorraad & logistiek, POS/ kassasysteem en lancering. 

Begeleiding en ondersteuning bij het creëren van een entiteit, bank-, en juridische trajecten.

In samenwerking met onafhankelijke partners.

Heeft u besloten om te exporteren of internationaal zakendoen? Maak dan gebruik van de regeling Starters International Business van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Wij begeleiden u bij het gehele proces.

“Heeft u een land gevonden waar u de beste kansen ziet voor uw product? Wilt u graag begeleiding bij het betreden van deze markt? Dan is de Voucher Marktentree van de regeling Starters International Business (SIB) iets voor u. Met deze voucher kunt u met korting een externe deskundige inhuren die u begeleidt.” 

Met deze regeling krijgt u een tegemoetkoming van 50% in de kosten tot een maximum € 2.500 exclusief btw.